TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворено спортското игралиште во штипската населба Сењак

Сител - 17.11.2013

Премиерот Никола Груевски, директорот на Агенцијата за млади и спорт Александар Пујовски и градоначалникот на Општина Штип Илчо Захариев денеска го пуштија во употреба повеќенаменското спортско ...

Отворено спортското игралиште во штипската населба Сењак

Телеграф - 17.11.2013

За изградба на ова игралиште Владата инвестираше околу седум милиони денари со што штипскиот регион доби уште еден спортски терен Премиерот Никола Груевски, директорот на Агенцијата за млади и спорт ...

Во штипско Сењак отворено повеќенаменско спортско игралиште

Курир - 17.11.2013

Повеќенаменското спортско игралиште во една од најголемите штипски населби Сењак денеска беше пуштено во употреба, а на отворањето присуствуваа премиерот Никола Груевски, директорот на Агенцијата за ...

Ново место за спорт и рекреација - повеќенаменско игралиште "никна" во Штип

Press24 - 17.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска со набиена агенда. По пуштањето во употреба на целосно реконструираното подрачно училиште „Тошо Арсов“ во населбата Македонка во Штип, тој заедно со директорот на ...

Една од најголемите штипски населби доби повеќенаменско спорско игралиште

Нетпрес - 17.11.2013

Премиерот Никола Груевски, директорот на Агенцијата за млади и спорт Александар Пујовски и градоначалникот на Општина Штип Илчо Захариев денеска го пуштија во употреба повеќенаменското спортско ...

Штипската населба Сењак од денеска има ново повеќенаменско игралиште

Република - 17.11.2013

Повеќенаменското спортско игралиште во една од најголемите штипски населби Сењак денеска беше пуштено во употреба, а на отворањето присуствуваа премиерот Никола Груевски, директорот на Агенцијата за ...

Пуштено во употреба спортско игралиште во штипски Сењак

Економски - 17.11.2013

Повеќенаменското спортско игралиште во една од најголемите штипски населби Сењак денеска беше пуштено во употреба, а на отворањето присуствуваа премиерот Никола Груевски, директорот на Агенцијата за ...

Штипски Сењак доби спортско игралиште

Lider - 17.11.2013

Премиерот Никола Груевски, директорот на Агенцијата за млади и спорт Александар Пујовски и градоначалникот на Општина Штип Илчо Захариев денеска го пуштија во употреба повеќенаменското спортско ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

Falanga - 17.11.2013

Побрз развој на источна Македонија. Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

24 Вести - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Изградени ново спортско игралиште и дневен центар за деца со пречки во развојот

МКД - 16.11.2013

Ново спортско игралиште и дневен центар за деца со пречки во развој денеска свечено ќе бидат пуштени во употреба во Кратово. Новото игралиште е изградено во селото Трновец додека дневниот центар за ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

Утрински - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии во село Крилатица присуствуваше на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат ...

Во Кратово ново игралиште и дневен центар за деца со пречки во развој

А1 On - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески денеска ќе присуствува на пуштање во употреба повеќенаменско игралиште во кратовското село Трновец и на отворање дневен центар за деца со пречки ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

А1 On - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

Н.Македонија - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Свечено пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во Kратово

Спортклуб - 16.11.2013

Денес во Кратово, вицепремиерот и министер за финансии г-дин Зоран Ставревски заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт г-динот Александар Пујовски, министерот за труд и соц.политика Диме ...

Кратово доби повеќенаменско игралиште

Cooltura - 16.11.2013

Со изградбата на повеќенаменското игралиште во с.Крилатица,општина Кратово ќе се овозможат услови за непречен развој за тренинг на спортистите и граѓаните да рекреираат на истото.

Кратово доби Дневен центар за деца со пречки во интелектуалниот развој

+инфо - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески и министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов денеска во Кратово го отворија Дневниот центар за деца со пречки во интелектуалниот развој.

Владата вети изградба на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип

+инфо - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставревски, денеска во Кратово изјави дека изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ...

Ставревски: Пругата кон Бугарија и автопатот Скопје-Штип, ќе ја препородат Источна Македонија

Фактор - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и новиот автопат Скопје-Штип, проекти кои ќе се реализираат идната година, ќе донесат нов живот во Источна Македонија, најави министерот за финансии, Зоран ...

Во Кратово ново игралиште и дневен центар за деца со пречки во развој

Сител - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески денеска ќе присуствува на пуштање во употреба повеќенаменско игралиште во кратовското село Трновец и на отворање дневен центар за деца со пречки ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

Сител - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

Канал5 - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Нов дневен центар за деца со пречки во развојот во Кратово

Канал5 - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Кратово Мите Андоновски денеска го пуштија во употреба Дневниот ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

Либертас - 16.11.2013

„Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија“ – изјави денеска во Кратово ...

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во Kратово

МРТ - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии г-дин Зоран Ставревски заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт г-динот Александар Пујовски, министерот за труд и соц.политика Диме Спасов и ...

Во Кратово отворорен дневен центар за лица со попреченост

Сител - 16.11.2013

Во Кратово отворен првиот дневен центар за лица со пречки во развојот. Во него за почеток ќе се згрижуваат 10-тина деца со интелектуална попреченост од 5 до 18 години.

Препород за источна Македонија - најави Ставревски

Канал5 - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и новиот автопат Скопје-Штип ќе донесат препород на Источна Македонија. Овие инфраструктурни проекти значајни за севкупниот економски развој на регионот ќе се ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија ќе се гради следната година

Телеграф - 16.11.2013

Најзначајниот проект што ќе го реализираме во источна Македонија следната година, во февруари или март, е изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип, рече министерот Изградбата ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип се препород за источна Македонија

Точка - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Кратово ќе добие ново игралиште и дневен центар за деца со пречки во развој

Курир - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески денеска ќе присуствува на пуштање во употреба повеќенаменско игралиште во кратовското село Трновец и на отворање дневен центар за деца со пречки ...

Отворање на дневен центар за деца со пречки во интелектуалниот развој во Кратово

Нетпрес - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески, и министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, денеска во основното училиште Кочо Рацин во Кратово, ќе го отворат Дневниот центар за ...

Во Кратово никнаа игралиште и дневен центар за деца со пречки во развојот

Press24 - 16.11.2013

Во Кратово никнаа повеќенаменско игралиште и дневен центар за деца со пречки во развојот. Министерот и вицепремиер Зоран Ставревски, денеска ќе присуствува на свеченото пуштање во употреба.

ФОТО: Кратово доби ново повеќенаменско игралиште вредно 7 милиони денари

Press24 - 16.11.2013

Кратовчани добија ново повеќенаменско игралиште. Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставревски, заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт г-динот Александар Пујовски, министерот за ...

Ставрески: Со пругата кон Бугарија и автопатот до Штип побрз развој на источна Македонија

Press24 - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставревски, денеска во Кратово изјави дека изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ...

Во Кратово "никна" Дневен центар за деца со пречки во развојот

Press24 - 16.11.2013

Во Кратово никна Дневен центар за деца со пречки во развојот. На свеченото пуштање во употреба присуствуваа вицепремиерот Зоран Ставрески, министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип се препород за источна Македонија

Нетпрес - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

Курир - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

еВести - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Отворен Дневен центар за деца со пречки во интелектуалниот развој во Кратово

Portal - 16.11.2013

Вицепремиерот на Владата на Република Македонија и министер за финансии, Зоран Ставрески и министерот за труд и социјална политика Диме Спасов во сабота во Кратово го отворија Дневниот центар за деца ...

ФОТО:Свечено пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во Kратово

Курир - 16.11.2013

Во Кратово денес вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставревски заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт Александар Пујовски, министерот за труд и соц.политика Диме Спасов и ...

Отворен Дневен центар за деца со пречки во интелектуалниот развој во Кратово

Макфакс - 16.11.2013

Вицепремиерот на Владата на Република Македонија и министер за финансии, Зоран Ставрески и министерот за труд и социјална политика Диме Спасов во сабота во Кратово го отворија Дневниот центар за деца ...

Ставрески во работна посета на Кратово

Lider - 16.11.2013

Заменик претседателот на Владата на Република Македонија и Министер за финансии Зоран Ставрески, денеска е во Кратово. Ставрески ќе присуствува на следните настани во 12:00 часот на пуштање во ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

Lider - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

Денешен - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Пуштен во употреба Дневен центар за деца со пречки во развојот во Кратово

Lider - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Кратово Мите Андоновски денеска го пуштија во употреба Дневниот ...

Ставрески: Пругата кон Бугарија и автопатот до Штип препород за источна Македонија

Економски - 16.11.2013

Изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ќе овозможат побрз развој на источна Македонија, изјави денеска во Кратово ...

Пуштено во употреба новото повеќенаменско игралиште во Краотово

Maxim - 16.11.2013

Кратовчани добија ново повеќенаменско игралиште. Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставревски, заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт г-динот Александар Пујовски, министерот за ...

Ќе ја развиеме источна Македонија со изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот до Штип

Maxim - 16.11.2013

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставревски, денеска во Кратово изјави дека изградбата на пругата кон Бугарија и автопатот од Скопје за Штип што ќе почнат да се реализираат следната година ...

Повторно настрада детското игралиште во населбата „Гоце Делчев“

ТВМ - 13.11.2013

Руинирано детското игралиште во населбата „Гоце Делчев“. Овие катчиња за одмор и рекреација кои се замена за некогашните маалски лединки се почесто безмилосно се уништуваат.