TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Компјутери за студентите од социјално загрозените семејства

МКД - 06.11.2012

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ Велимир Стојковски денеска ќе ги доделат првите вредносни ваучери за набавување ...

Ваучери за компјутери за студенти од социјално загрозени семејства

Утрински - 06.11.2012

На студенти од завршна година кои потекнуваат од социјално загрозени семејства денеска на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ им беа доделени ваучери за набавка на компјутерска опрема.

Дискриминација јавното доделување ваучери на сиромашните?

Телма - 06.11.2012

За разлика од претходните две, овааа година ваучери за комјутери ќе добијат само студентите кои потекнуваат од социјално загрозените семејства.

Ваучери за компјутери за студенти од социјално загрозени семејства

Дневник - 06.11.2012

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ Велимир Стојковски денеска ќе ги доделат првите вредносни ваучери за набавување ...

Ваучери за студентите од социјално загрозените семејства

Cooltura - 06.11.2012

Ваучерите ќе им овозможат на овие студенти да набават компјутери кои ќе им помогнат и ќе претставуваат стимул за поголеми натамошни успеси во ...

Ваучери за компјутери за студенти од социјално загрозени семејства

Факултети - 06.11.2012

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ Велимир Стојковски денеска ќе ги доделат првите вредносни ваучери за набавување ...

Студентите денес ќе ги добијат првите ваучери

Кајгана - 06.11.2012

Во вторник, 6-ти ноември, со почеток во 10 часот, министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и ректорот на УКИМ, проф.

Ваучери за набавка на компјутери за студенти од социјално загрозени семејства

Алфа - 06.11.2012

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ Велимир Стојковски, денеска ќе ги доделат првите вредносни ваучери за набавка ...

Студенти од сиромашни семејства добија ваучери за компјутери

Дневник - 06.11.2012

На студенти од завршна година кои потекнуваат од социјално загрозени семејства денеска на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ им беа доделени ваучери за набавка на компјутерска опрема.

270 студенти од социјалните категории добија ваучери за компјутери

+инфо - 06.11.2012

Ваучери од 15.500 денари за набавка на лап-топ, персонален компјутер или таблет добија денес 270 студенти од социјално загрозени семејства на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“.

Ваучери за набавка на компјутери за студенти од социјално загрозени семејства

МРТ - 06.11.2012

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ Велимир Стојковски денеска ќе ги доделат првите вредносни ваучери за набавување ...

Ваучери за набавка на компјутери за студенти од социјално загрозени семејства

Сител - 06.11.2012

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ Велимир Стојковски денеска ќе ги доделат првите вредносни ваучери за набавување ...

Се олеснува процедурата за добивање на ваучер за компјутер за студенти

МРТ - 06.11.2012

Се поедноставуваат критериумите за добивање ваучер за компјутер за студенти од социјално загрозените семејства. Секој студент од која и да е година со вкупен приход на родителите до 15, наместо ...

Ваучери за социјално загрозени студенти

Сител - 06.11.2012

Вредносен ваучер за набавка на компјутер. 693 студенти од социјално загрозените семејства добија помош од 15 500 денари.

Студенти од сиромашни семејства добија ваучери за набавка на компјутери

Точка - 06.11.2012

На студенти од завршна година кои потекнуваат од социјално загрозени семејства денеска на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј“ денеска им беа доделени ваучери за набавка на компјутерска опрема.

Првите ваучери за компјутер во рацете на студентите од социјални семејства

Курир - 06.11.2012

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ Велимир Стојковски како дел од последниот пакет владини економско-социјални мерки, ...

Доделување на ваучери за студенти од социјално загрозени семејства

Sky - 06.11.2012

Доделување на првите вредносни бонови - ваучери за набавување на компјутери за студенти од социјално загрозени семејства.

Доделени првите ваучери за студенти

Пулс24 - 06.11.2012

Во вторник, 6-ти ноември, со почеток во 10 часот, министерот за информатичко општество и администрација, м-р Иво Ивановски и ректорот на УКИМ, проф.

И студентите од социјално загрозени семејства ќе можат да си купат компјутери

Press24 - 06.11.2012

Денеска ќе бидат доделени првите вредносни ваучери за набавување компјутери на студенти од социјално загрозени семејства Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот ...

Почнува распределбата на ваучери за компјутери за студенти од социјални семејства

БезПардон - 06.11.2012

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и ректорот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“, Велимир Стојковски како дел од последниот пакет владини економско-социјални ...

Доделени ваучери за набавка на комјутер за студенти од социјално загрозени семејства

Курир - 06.11.2012

Ваучери во вредност од 15 500 денари за набавка на компјутер денеска им беа доделени на 270 студенти од социјално загрозени семејства кои студираат на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје.

Студенти од сиромашни семејства добија ваучери за набавка на компјутери

Нетпрес - 06.11.2012

На студенти од завршна година кои потекнуваат од социјално загрозени семејства денеска на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј“ денеска им беа доделени ваучери за набавка на компјутерска опрема.

Доделени првите ваучери за компјутер на студенти од социјално загрозени семејства

БезПардон - 06.11.2012

Во Ректоратот на УКИМ денеска беа доделени првите вредносни бонови-ваучери во вредност од 15.500 денари за набавка на компјутер кои им беа доделени на 270 студенти кои студираат на Универзитетот.

Доделување на првите ваучери за студенти

Макфакс - 06.11.2012

Во вторник, 6-ти ноември, со почеток во 10 часот, министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и ректорот на УКИМ, проф.

Првите ваучери за компјутер во рацете на студентите од социјални семејства

Денешен - 06.11.2012

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ Велимир Стојковски како дел од последниот пакет владини економско-социјални мерки, ...

Ваучери за компјутер за студентите од социјално загрозените семејства

Maxim - 06.11.2012

Денеска ќе бидат доделени првите вредносни ваучери за набавување компјутери на студенти од социјално загрозени семејства Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот ...

Утре ќе се доделат првите ваучери за компјутери

+инфо - 05.11.2012

Утре министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ ќе ги доделат првите вредносни бонови - ваучери за набавка на компјутери за ...