TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Собранието ќе ја продолжи 71.седница

Телма - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница со расправа по измените на Законот за задолжителни нафтени резерви, Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, сите по скратена постапка.

Собранието изгласа неколку закони од финансиската сфера

24 Вести - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија во рамки на 71. седница ги донесе измените на Законот за задолжителните нафтени резерви, на Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, по скратена постапка, како и измените и ...

Законот за амнестија и денеска на собраниски комисии, потоа на пленарна седница

+инфо - 12.11.2015

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците и Законодавно правната комисија. Потоа ќе оди на пленарна расправа во Собранието.

Собранието ќе ја продолжи 71. седница

А1 On - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница со расправа по измените на Законот за задолжителни нафтени резерви, Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, сите по скратена постапка.

Собранието изгласа неколку закони од финансиската сфера

А1 On - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија во рамки на 71. седница ги донесе измените на Законот за задолжителните нафтени резерви, на Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, по скратена постапка, како и измените и ...

Собранието ќе ја продолжи 71.седница

Сител - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница со расправа по измените на Законот за задолжителни нафтени резерви, Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, сите по скратена постапка.

Собранието изгласа неколку закони од финансиската сфера

Канал5 - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија во рамки на 71. седница ги донесе измените на Законот за задолжителните нафтени резерви, на Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, по скратена постапка, како и измените и ...

Собранието изгласа неколку закони од финансиската сфера

Сител - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија во рамки на 71. седница ги донесе измените на Законот за задолжителните нафтени резерви, на Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, по скратена постапка, како и измените и ...

Законот за амнестија и денеска на собраниски комисии, потоа на пленарна седница

Бриф - 12.11.2015

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците и Законодавно правната комисија. Потоа ќе оди на пленарна расправа во Собранието.

Собранието ќе ја продолжи 71. седница

Репортер - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница со расправа по измените на Законот за задолжителни нафтени резерви, Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, сите по скратена постапка.

Собранието ќе ја продолжи 71.седница

Fox.mk - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница со расправа по измените на Законот за задолжителни нафтени резерви, Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, сите по скратена постапка.

Собранието ќе ја продолжи 71.седница

Курир - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница со расправа по измените на Законот за задолжителни нафтени резерви, Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, сите по скратена постапка.

Собранието изгласа неколку закони од финансиската сфера

Вечер - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија во рамки на 71. седница вчера ги донесе измените на Законот за задолжителните нафтени резерви, на Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, по скратена постапка, како и измените и ...

Собранието ќе ја продолжи 71.седница

Денешен - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница со расправа по измените на Законот за задолжителни нафтени резерви, Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, сите по скратена постапка.

Собранието ќе ја продолжи 71.седница

Канал 77 - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница со расправа по измените на Законот за задолжителни нафтени резерви, Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, сите по скратена постапка.

Собранието изгласа неколку закони од финансиската сфера

Lider - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија во рамки на 71. седница ги донесе измените на Законот за задолжителните нафтени резерви, на Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, по скратена постапка, како и измените и ...

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница

Пулс24 - 12.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница со расправа по измените на Законот за задолжителни нафтени резерви, Законот за персоналниот данок на доход и на Законот за платниот промет, сите по скратена постапка.

Седници на три собраниски комисии

Телма - 24.03.2016

Во Собранието на Република Македонија денеска ќе заседаваат Законодавно-правната и комисиите за политички систем и односи меѓу заедниците и за финансирање и буџет. Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците треба да расправа за ...

Комисиска расправа по законот за амнестија

Канал5 - 11.11.2015

Во собранието седници треба да одржат комисиите за политички систем и односи меѓу заедниците, за финансирање и буџет и законодавно-правната комисија. Членовите на комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците ќе го разгледаат предлог ...

Седници на три собраниски комисии

Репортер - 14.12.2015

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за европски прашања. На дневен ред е наративен преглед на степенот на реализација на Националната програма за усвојување на правото на Европската унија, ревизија 2015 година ...

Измени на закони за персонален данок во Собрание

Телма - 10.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

Седница за измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет

Утрински - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет на 71. собраниска седница

А1 On - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет на 71.собраниска седница

Алфа - 09.11.2015

На дневен ред е и предлог на закон за дополнување на Законот за одбрана, како и измените на Законот за служба во Армијата на Република Македонија, двата во прво читање. Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71.

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет на 71.собраниска седница

Орбис - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет на 71.собраниска седница

Канал5 - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет на 71.собраниска седница

Сител - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

СОБРАНИЕ: Законите за персоналниот данок и за платниот промет пред пратениците

Телеграф - 09.11.2015

Пратениците ќе расправаат и за измените и дополнувањата на Законот за финансиска дисциплина, на Законот за продажба на земјоделското земјиште во државна сопственост и на Законот за земјоделското земјиште, во прво читање, како и за измените на ...

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет пред пратениците

Точка - 09.11.2015

Измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви пред пратениците. Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, ...

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет на 71.собраниска седница

Курир - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет на 71.собраниска седница

Денешен - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет на 71.собраниска седница

Fox.mk - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет пред пратениците

Нетпрес - 09.11.2015

Измените на законите за персоналниот данок , за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви пред пратениците. Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок ...

Законите за персоналниот данок и платниот промет на собраниска седница

Репортер - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет на 71.собраниска седница

Канал 77 - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.

Измените на законите за персоналниот данок и за платниот промет на 71.собраниска седница

Lider - 09.11.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 71. седница на чиј дневен ред се измените на законите за персоналниот данок, за платниот промет и за задолжителни нафтени резерви, сите по скратена постапка.