TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сообраќајот се одвива без забрани

А1 On - 13.11.2016

Сообраќајот на патиштата низ државата се одвива без забрани по наместа влажни коловози. Авто мото сојузот на Македонија препорачува внимателно возење особено низ клисурите. На оние места каде се изведуваат градежни активности е поставена соодветна ...

Нормализиран сообраќајот на патот Скопје – Тетово

ТВ21 - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово кај Групчин е нормализиран, соопшти Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец беше блокиран од 10 часот во двата правца поради собир на граѓани.

Состојба на патиштата: Автопатот Скопје -Тетово блокиран кај Групчин

Локално - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово од 10:00 часот е блокиран во двата правца поради собир на граѓани кај Групчин. АСММ информира дека сообраќајот се пренасочува по регионалниот пат. На сите други државни патишта сообраќајот се одвива без ...

Сообраќајот се одвива без забрани

Канал5 - 13.11.2016

Сообраќајот на патиштата низ државата се одвива без забрани по наместа влажни коловози. Авто мото сојузот на Македонија препорачува внимателно возење особено низ клисурите. На оние места каде се изведуваат градежни активности е поставена соодветна ...

Нормализиран сообраќајот на патот Скопје – Тетово

Република - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово кај Групчин е нормализиран, соопшти Автомото сојузот на Македонија. Овој патен правец беше блокиран од 10 часот во двата правца поради собир на граѓани.

Автопатот Скопје -Тетово блокиран кај Групчин

еМагазин - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје - Тетово од 10:00 часот е блокиран во двата правца поради собир на граѓани кај Групчин. АСММ информира дека сообраќајот се пренасочува по регионалниот пат. На сите други државни патишта сообраќајот се одвива без ...

Сообраќајот без забрани- на граничните премини нема задржувања

Курир - 13.11.2016

Сообраќајот на патиштата низ државата се одвива без забрани по наместа влажни коловози. Авто мото сојузот на Македонија препорачува внимателно возење особено низ клисурите. На оние места каде се изведуваат градежни активности е поставена соодветна ...

Нормализиран сообраќајот на патот Скопје – Тетово

Lider - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово кај Групчин е нормализиран, соопшти Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец беше блокиран од 10 часот во двата правца поради собир на граѓани.

Граѓани на Групчин го блокираа автопатот Скопје -Тетово

Репортер - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово од 10:00 часот е блокиран во двата правца поради собир на граѓани кај Групчин. АСММ информира дека сообраќајот се пренасочува по регионалниот пат. На сите други државни патишта сообраќајот се одвива без ...

Нормализиран сообраќајот на патот Скопје - Тетово

еМагазин - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје - Тетово кај Групчин е нормализиран, соопшти Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец беше блокиран од 10 часот во двата правца поради собир на граѓани.

Југохромци го блокираа автопатот Скопје- Тетово

Позитив.мк - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово од 10:00 часот е блокиран во двата правца поради собир на граѓани кај Групчин. АСММ информира дека сообраќајот се пренасочува по регионалниот пат. На сите други државни патишта сообраќајот се одвива без ...

Нормализиран сообраќајот на патот Скопје – Тетово

Курир - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово кај Групчин е нормализиран, соопшти Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец беше блокиран од 10 часот во двата правца поради собир на граѓани.

Нормализиран сообраќајот на патот Скопје – Тетово

Телевизија Нова - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово кај Групчин е нормализиран, соопшти Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец беше блокиран од 10 часот во двата правца поради собир на граѓани.

Нормализиран сообраќајот на патот Скопје – Тетово

Либертас - 12.11.2016

Сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово кај Групчин е нормализиран, соопшти Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец беше блокиран од 10 часот во двата правца поради собир на граѓани.

Сообраќајот се одвива без забрани

Макфакс - 13.11.2016

Откако сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово кај Групчин е нормализиран, во неделата сообраќајот на патиштата низ државата се одвива без забрани по наместа влажни коловози. Надвор од градските средини интензитетот на сообраќајот е умерен, а на ...

Состојба на патишта: Сообраќајот се одвива без забрани, на места по влажни коловози

Локално - 13.11.2016

Сообраќајот на патиштата низ државата се одвива без забрани, на места по влажни коловози. Авто мото сојузот на Македонија препорачува внимателно возење особено низ клисурите. На оние места каде се изведуваат градежни активности е поставена соодветна ...

Сообраќајот се одвива без забрани

Сител - 13.11.2016

Сообраќајот на патиштата низ државата се одвива без забрани по наместа влажни коловози. Авто мото сојузот на Македонија препорачува внимателно возење особено низ клисурите. На оние места каде се изведуваат градежни активности е поставена соодветна ...

Сообраќајот на патиштата низ државата се одвива без забрани

Пулс24 - 13.11.2016

Сообраќајот на патиштата низ државата се одвива без забрани по наместа влажни коловози. Авто мото сојузот на Македонија препорачува внимателно возење особено низ клисурите. На оние места каде се изведуваат градежни активности е поставена соодветна ...

Сообраќајот се одвива без забрани

Репортер - 13.11.2016

Откако сообраќајот на автопатот Скопје – Тетово кај Групчин е нормализиран, во неделата сообраќајот на патиштата низ државата се одвива без забрани по наместа влажни коловози. Надвор од градските средини интензитетот на сообраќајот е умерен, а на ...

Сообраќајот се одвива без забрани

Lider - 13.11.2016

Сообраќајот на патиштата низ државата се одвива без забрани по наместа влажни коловози. Авто мото сојузот на Македонија препорачува внимателно возење особено низ клисурите. На оние места каде се изведуваат градежни активности е поставена соодветна ...