TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оглас за вработување: Софтверски инженер (x2) и Практикат (x2) @Time.mk

Објавено 13 Февруари 2017
Образование Високо образование / Компјутерски науки и инженерство
Знаења и способности Основни познавања и желба за развој во областите: web / social media crawling,
databases, artificial intelligence, machine learning
Технологии Python, Djangoопционо
Работна позиција Развој на софтвер за прибирање податоци од веб и социјални мрежи,
нивна организација, индексирање, рангирање и приказ/визуализација.
Локација зграда
Документи CV, Препоракаопционо
Email admin@time.mk
Рок за аплицирање 31 Март 2017
Интервјуа 3-7 Април 2017
Известување 15 Април 2017
Почеток на работен однос 1-15 Мај 2017
Почеток на пракса 1 Јуни 2017
Вид на вработување Полно работно време на определено
Времетраење на пракса минимум 3 месеци