TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Nov 12 at 18:00h

Already started

GUESTS

50interested
47going
128invited

Details


Доаѓа денот, првиот роденден на трчачката дружина 091RUNCrW. Една година заедничко трчање, навивање, забавување, смеење, плачење... По тој повод, ве покануваме сите (трчачи или не), заеднички да прославиме на ден 12.11.2017 од 17:00ч. во Цреша Бар. Истиот ден од 16:00ч. нашата дружина ќе трча на традиционалната трка по повод ослободувањето на Скопје која се одржува во центарот на градот и по завршување ќе се упати кон Цреша Бар. Можете да ни се приклучите и на трка. Се гледаме!