TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, June 19 at 20:00h - 21:30h

Already started

GUESTS

31interested
28going
55invited

Details


Под мотото „Акустична Рок симфониј“ ќе настапи дел од Камерниот оркестар на Битола, кој во акустична верзија ќе исполни безвременски рок композиции препознатливи за сите генерации. Камерниот оркестар основан пред неколку децении, составен е од професионални музичари и досега има бројни успешни концерти низ Македонија, а учествувал и на реномирани фестивали.