TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

18interested
41going
279invited

Details


ПРЕЗЕНТАЦИЈА  НА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ ПО ПОВОД 10 ГОДИШНИНАТА ОД ПОСТОЕЊЕТО НА УЕЧИ РЈУ ОКИНАВА КАРАТЕ ДО ВО МАКЕДОНИЈА  " 2007 - 2017 "  .