TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 19:00h - Sept 20 at 19:00h

Already started

GUESTS

40interested
26going
147invited

Details


Изложбата содржи дела инспирирани и изработени во Канада, кои воедно беа и дел од мојата изложба во Лондон, Онтарио. Останатиот дел го сочинуваат колажи инспирирани и изработени ова лето во Македонија.

Делата се всушност мојата перцепција на настаните, луѓето и се она што го опкружува и дефинира мојот живот, почнувајќи од секојдневието се до глобализацијата.