TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

248interested
162going
1.9Kinvited

Details


#TrapTRAPTrap се сели во најпознатата градска дискотека !!!
По неверојатната посетеност на првите две Трап журки, време е да ви возвратиме со нешто невидено...

-Селекција на најдоброто од Трап музичката сцена!
-Стикери за сите присутни!

Почеток на журката 21.00ч
Место Midnight Club

Влез 100ден

Графичка подршка GDMedia

Инфо/Резервации :
072/302-649
071/384-417
078/252-863