TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

841interested
284going
701invited

Details


Првиот олдтајмер собир во Свети Николе ќе се одржи на 7-ми октомври 2017 на Градскиот плоштад во Свети Николе, со почеток од 12:00 часот. 

Настанот ќе биде проследен со настапот на музичката група „Троја“.

Во 19:00 часот во амфитеатарот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе ќе се одржи проекција на популарниот македонски филм Avec l'amour режиран од Илија Цветковски.