TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 11:00h - 12:30h

Already started

GUESTS

31interested
8going
163invited

Details


Со приказната за осумгодишниот Семи и неговиот хрчак Рафи кои се неразделни ја почнуваме БЕСПЛАТНАТА ДЕТСКА ПРОГРАМА НА „СИНЕДЕЈС“. 

Дојдете и донесете ги вашите најмили на топла семејна приказна за пријателството, љубовта кон животните зачинети со вистинска авантура на едно дете и неговото милениче. 

Сите коишто ќе останете дома имате можност да го гледате филмот истовремено од истиот термин од 11 часот преку платформата Cinesquare.net. 

Дознајте повеќе за „Рафи“ овде - http://cinedays.mk/mk/rafi-mk/

Се гледаме на Синедејс во сабота!