TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Oct 7 at 23:00h - 16:00h

Already started

GUESTS

244interested
165going
16invited

Details


Најслушаната бугарска пејачка  чии видеа прикачени на интернет имат милионски прегледи , неодоливата и сексипилна пејачка која со своето присуство прави емоциите да ескалираат а телата да вибрираат ... 
#CafeBarSelect Ви ја претставува бугарската дива и мега ѕвезда #Галена - #Сабота07Октомври

резерваци & инфо :
070/ 310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/ 307-891 Mitko Kocev
075/ 346-232 Martin Majstorov