TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 16 at 19:00h - 22:00h

Already started

GUESTS

300interested
155going
42invited

Details


Сите љубители на DC универзумот можат да го погледнат неверојатниот тим на суперхерои премиерно во филмот „Лига на правдата“ во Cineplexx на 16. ноември од 20:00 часот.
Картите се пуштени во продажба!

Инспириран од неговата вратена вера во човештвото и несебичниот чин на Супермен, Брус Вејн одлучува да ѝ помогне на новиот сојузник, Дајана Принс, да се соочи со уште поголем непријател. Тие заедно работат брзо во пронаоѓање и регрутирање тим од металуѓе кои би се спротиставиле на новата закана. Но, и покрај создавањето на лигата херои - Бетмен, Вондер Вуман, Аквамен, Сајборг и Флеш, можеби е веќе доцна да се спаси планетата Земја од напад со катастрофални пропорции.