TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 9 at 21:00h - Nov 12 at 01:00h

Already started

GUESTS

60interested
7going
55invited

Details


Музички викенд во Јавна Соба ~
Tри вечери одлична музика, мезе, друштво...

Во ЧЕТВРТОК co Constantin V. слушаме deep house i funk, за журкање цела вечер ~

Во ПЕТОК - A Jazz Surprise!
Jazz и latino музички изненадувања од Михајло Чадиновски - вокал и клавијатури, Трајче Велков - труба, Кирил Кузманов - алт саксофон и флејта, Љупчо Трајковски Фис - бас, Демир Шукри - тапани.

Во САБОТА уживаме во pop, rock, funk, soul, disco репертоат на Lady Blue за уште едно одлично дружење кај нас во Соба.

Јавете ни се на 078 250 554 за да ви резервираме ~