TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Dec 13 at 19:00h - 23:00h

Already started

GUESTS

1.3Kinterested
808going
119invited

Details


На 13.12 биди меѓу првите кои ќе го видат осмото продолжение на Војната на ѕвездите.
Подготвивме неколку случувања и изненадувања. 

Уживај во со бесплатно СКОПСКО, само реши дали ќе одбереш темно или светло? 
Испробај сѐ колку добар PlayStation играч си и биди дел од Star Wars Battlefront II турнирот. Galerija ти подготвија убаво изненадување.

Нема ништо поубаво од кога ќе се сретнат музиката и филмот. Dj Nasty ќе ве раздвижи оваа вечер.
Музичко едукативниот центар ENSO - Музичко Едукативен Центар ќе се погрижи за поинакво Star Wars уживање, подготвија инструментален аранжман со најпознатите теми од филмот.

Ако веќе планираш да се маскираш во некој од омилените ликови, бујрум на една Photo booth бесплатна сесија. Одличен спомен од најдобрата ноќ!  
Види што има ново на тема Star Wars во Академска Книга. Те чекаат вредни изненадувања од нив.
S.ignature Handmade Customized Footwear дизајнираше уникатна линија на Star Wars патики, а се што треба да направиш е да купиш карти за филмот, а ние ќе извлечеме добитник што ќе одбере дали ќе се приклучи на темната или светлата страна. 

И не заборавај да ни пишеш Што е за тебе Star Wars?...ѕидот и налепниците се спремни, те чекаме само да напишеш. 
Спремивме уште некои изненадувања.

Се гледаме на претпремиера на Последниот Џедај. May the force be with you!