TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Nov 14 at 22:00h - Nov 26 at 23:00h

Already started

GUESTS

257interested
115going
279invited

Details


5 локации | Дизајн конференција со мајстори на графички дизајн, жири мастер изложба, Гранд финале СКПФ изложба. Недоволно? Дополнителни 4 изложби, 3 работилници, афтер-жур, бесплатни коктели за добредојде. Јубилеите се слават со пријатели, да прославиме!