TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Aug 13 at 11:00h - 15:00h

Already started

GUESTS

46interested
21going
63invited

Details


Почитувани,

НЛБ Банка и Mastercard продолжуваат со НЛБ Летните промоции на плажа исполнети со многу награди и изненадувања и ОДБОЈКА НА ПЛАЖА!

Оваа недела на 13-ти август, продолжуваме со летното дружење и натпревари во одбојка во Преспа, на плажата Конект.

За да бидете дел од ова летно дружење, потребно е да го пријавите Вашето учество преку Facebook профилот на Банката (со испраќање на порака) или директно на штандот на Банката поставен на плажата Конект во Преспа. Натпреварите во одбојка се од забавен карактер, а тимот треба да биде составен од 4 играчи. Доколку Ви недостасува играч, нашите најдобри одбојкари и одбојкарки од НЛБ Банка ќе Ви помогнат Вашиот тим да е комплетен!

За сите учесници и тимови подготвивме бројни подароци и изненадувања!

Ве очекуваме на заедничка дружба и забава!

НЛБ Банка АД Скопје