TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 20:00h - 21:30h

Already started

GUESTS

63interested
41going
978invited

Details


ИМПРОВОКАЦИЈА S03E03 it's on the way
Во сабота (11 ноември) од 20.00 часот во добро познатата "ќерал" сцена на Народен Театар Охрид.  

Картите во продажба ќе бидат пуштени во понеделник точно на пладне, во Музичка Продавница Зизи Топ 
Цена 150 денари и 200 денари на денот на шоуто

Карти може да резервирате и на телефонскиот број 075283066 од 11.00-15.00 часот

ЕКСКЛУЗИВНО: Импровокација има нов член (the mistery man), но толку откриваме. За сѐ останато, дојдете и видете  ;)