TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 21:30h - 00:01h

Already started

GUESTS

17interested
18going
1.5Kinvited

Details


Оваа среда (13.09.) на ваше барање продолжуваме со уште подобра програма и организација, посветена на посилниот пол.
За незаборавна вечер ќе се погрижи нашиот DJ со најдобрите светски хитови зачинети во беспрекорна комбинација со најголемите македонски песни на сите времиња.

★Флаша Водка - 2000 ден.
★Флаша Џин - 2000 ден.
★Флаша Коњак - 2000 ден.
► Резервациите се во ограничен број,затоа направете си план и како и секогаш резервирајте си во инбокс или на следните броеви:
■ 075 229 739 / 075 407 320
Official afterparty: Караоке со Ненад▐ Central Park Summer Club▐ Среда 13.09
За сите присутни следуваат карти за слободен влез.