TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Nov 12 at 09:00h - 15:00h

Already started

GUESTS

15interested
26going
103invited

Details


Извидниците За Својот Град

Почитувани извидници, 
Извиднички одред Браќа Миладиновци
Ве поканува на уште една заедничка дружба

Бидете дел од акцијата „Извидниците за својот град“

Недела, 12.11.2017 г.      Старт* 09:30 часот 
Локација* Парк Јане Сандански, општина Аеродром

	
      Категории  и  Предзадача
 -развигорци .......Овошен чај (100 поени)
 -извидници..........Нескафе (1 гр = 1 поен, мах 200 поени)
 -истражувачи ......Кафе (1 гр = 1 поен, мах 200 поени)

Состав на екипа* четворица извидници по желба
Котизација* 300 денари по екипа, котизацијата се плаќа одредски пред отворање на акцијата

Потребна опрема: 2 екипни пенкала, 1 екипен ранец

Пријавување на екипи најдоцна до Вторник-07.11.2017 година
078/430-396 Владе       071/329-284 Антонина    
							    Со извиднички поздрав 
        								Здраво!