TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, June 19 at 19:00h - June 30 at 19:00h

Already started

GUESTS

240interested
102going
546invited

Details


Од 19.06 до 30.06 љубителите на сладолед ќе можат да ги вкусат своите омилени купови по промотивна цена од 120 ден.

Сладолед купови:

1. Чоко куп
2. Ванила куп
3. Овошен куп
4. Чоко- банана куп
5. Сладолед куп

Уживајте во добриот вкус !