TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, June 19 at 16:30h - June 20 at 17:00h

Already started

GUESTS

2interested
9going
63invited

Details


На ден 19.06.2017 година со почеток во 16.30 часот во просториите на СВР Велес ќе се одржи состанок со членовите и останатите вработени. На состанокот покрај останатите точки предвидено е и избирање на претседател и формирање на синдикална подружница во ПС Велес. Ве очекуваме!