TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 11:30h - 12:50h

Already started

GUESTS

11interested
5going
1invited

Details


Проект на Клуб ФИТ
Биди и ти дел од проектот на Клуб ФИТ
Дозволете да ве активираме на вистинскиот начин
Придружете се и вие на бесплатните тренинзи за сите активни членови на нашиот клуб
Тренинзите се одржуваат секоја сабота од 11.30 до 12,50
За членовите на кој им е истечена членарината а сакаат да присуствуваат на кружниот тренинг со уплата од 200ден за еден тренинг ке им биде овозможено или 700ден за месецно членство само за кружни тренинзи