TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, June 19 at 14:00h - 16:00h

Already started

GUESTS

7interested
3going
203invited

Details


Почитувани, 
Ни претставува задоволство да ве поканиме да учествувате на тематската сесија : ,,Структура на локални институции'' во рамките на проектот „Вработување на Ромите преку развој на вештини и одржлива интеграција на пазарот на трудот, посебно на жените Ромки“. Работилницата ќе се одржи на 19 Јуни, понеделник со почеток од 14.00 часот во просториите на Сумнал- Скопје.
Ве очекуваме!