TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Aug 11 at 17:00h - Aug 13 at 17:00h

Already started

GUESTS

197interested
166going
627invited

Details


Наскоро започнува #StrumicaOpenFestival 2017!!!

Оваа година #ClubPLATINUM и #СКОПСКО повторно заедно!!

Најубавите 3 вечери ова лето 11,12 и 13 Август поминете ги на најубавиот ВИП штанд на 2 спрата, на само метар од самата бина. Проследете ги настапите на #ДиноМерлин 
#ЈеленаРозга
#Галија 
#ЖељкоБебек 
#ЈеленаТомашевич
#DjGaloski 
#Disconected и многу други и следете ја атмосферата на целиот плоштад !!!

А #Четврток, #Петок, #Сабота и #Недела традиционално најдоброто #AfterParty на #StrumicaOpenFest заедно со #DjAlexX се случува на вашиот омилен подиум во PLATINUM CLUB !!!

Бидете дел од најдобрите журки на #SOF2017!!!

Резервации и инфо: 070/639-526 ГОГА