TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, Nov 6 at 12:00h - Nov 12 at 21:00h

Already started

GUESTS

9interested
3going
0invited

Details


Недела на Ацерола во аптеките на Аннифарм!

Од 06.11 до 12.11 во аптеките на Аннифарм имаме #намалување на цените на популарната #Ацерола :
•	500mg – Нова цена: 266ден.
•	180mg – Нова цена: 237ден.
•	40mg – Нова цена: 210ден.
Очекувајте уште многу попусти и изненадувања...

Ве очекуваме во аптеките на #Аннифарм во населбите #Хром во близина на #NLB Тутунска банка и #КапитолМол во #Аеродром.

http://annifarm.mk/