TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 20:00h - Nov 21 at 23:00h

Already started

GUESTS

22interested
23going
83invited

Details


Во сабота, на 11 ноември 2017, со почеток од 20 часот во ликовниот салон на Друштвото на ликовните уметници на Битола (наспроти безистен), ќе биде отворена изложба на дела од авторките Марија Велевска Анастасовска и Маја Ковачевска . Изложбата ја организира ДЛУБ, по повод доделената награда за инвентивност во 2016 год. на овие две авторки.
Ве покануваме да бидете дел од ова уметничко дружење.