TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Dec 7 at 19:30h - 23:30h

Already started

GUESTS

1.7Kinterested
900going
144invited

Details


КОНЦЕРТОТ Е РАСПРОДАДЕН!

Еден од најреномираните музички автори во регионот, Darko Rundek (Official) се враќа на ТАКСИРАТ со самостоен концерт за прослава на 20-годишнината од неговиот соло првенец „Апокалипсо“. Големиот јубилеј, ДАРКО РУНДЕК ќе го прослави со македонската публика претставувајќи го продукциски заокружениот аудио-визуелен проект „APOCALYPSO NOW“ од истоимената турнеја со лимитиран број ексклузивни настапи во регионот! Во перформансот оплеменет со проекции, светлосни ефекти и посебна режија, Рундек го придружуваат седум одбрани музичари, со кои албумот „Апокалипсо“ го разоткрива на сцената во уникатен аудио-визуелен настан, претставувајќи ја сета интимност, убавина и раскош на неговата музика и поетика.

👉 Повеќе инфо: http://bit.ly/2h5huKk

Најповолната цена од 500 денари е ограничена само за првите 300 билети, а по нивното распродавање, вториот и третиот подеднаков контингент влезници ќе бидат достапни по цена од 600 и 700 денари.

👉 БИЛЕТИ: http://mktickets.mk/nastan/darko-rundek/