TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

59interested
47going
22invited

Details


Локалниот клуб на СДММ од Битола организира забава за своите членови и истите ги поканува, во кафе Connect на Широк сокак со почеток во 21:30 часот.