TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 21:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

18interested
11going
793invited

Details


Во сабота (11.11.2017), звуците na Reg Time Band  ветуваат забава која што ќе ви ја исполни вечерта, дојдете и уживајте во различен амбиент и највкусно мезе :)

Почнуваме во 21:00 часот.

Дојдете, да си поминеме убаво. 
Резевирајте на 078 999 882, или преку порака на нашиот профил.