TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 21:30h - 01:00h

Already started

GUESTS

85interested
72going
4.7Kinvited

Details


Ноември месец на мажите, нема бричење, Big Bang Crew колективно се приклучува на светската иницијатива Моември.

Промотивно цела вечер:

JB 1L + 2 Red Bull + 2 x voda=2500mkd
Jameson + 2 Red Bull + 2 x voda=2500mkd
Smirnof 1L + 2Red Bull + 2 x voda=2000mkd 

Два диџеја ќе ве забавуваат цела вечер со најдобрите светски хитови. 

Задолжителна резервација 071 399 765.