TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 06:15h - Sept 14 at 18:00h

Already started

GUESTS

38interested
7going
193invited

Details


Rryme ne 2748m lartesi - Piken me te lart te vargmaleve te Sharrit

Shtepia e Alpinisteve me e larte e malit Sharr 2748 do paiset me "Panela Te Diellit", qe ne te ardhmen Alpinistet te kijen qasje rryme brenda ne kull. Poashtu do ket edhe ndriçim te perhershem ne raste mjegulle ose te motit te keq, qe bjeshkataret te kene shanca me te mira per shpetim. 
Kete donacion e bene EVN - Maqedonia dhe ne si  bjeshkatar te Shoqatave Bjeshkatare Ekologjike, ALPINE GUIDES se bashku me, ARGENTUS MOUNT do u ndihmojm ne logjistiken e duhur kompanis dhe stafit diten e merkur dhe te enjte.

Ju kisha lut te merrni pjes edhe ju si adhurues te natyres, qe te ndihmojm ket proekt per te miren tone, se ne te ardhmen me nuk do na duhet te kena gajle mbushjen e telefonave tone, te njejten do e bejm ne Kull brenda, THIS IS COOL :-) 

Vendtakimi: Te teleferiku i Tetoves

Dita:  E merkur 13.09.2017  /  Enjte    14.09.2017
 
Ora:  6.15 fiks

Ushqim: Indivudual per nje dite (uj 2l)

Veshmbathje: Adekuate + rezerv + ndoshta doreza per pune
Saktesisht diten e marte ne mbremje do u informoj per kohen...

Transporti: 200den vajtje/ardhje

Kontakt + Organizator
Muhamet Alili 071332286