TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Aug 13 at 18:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

69interested
32going
762invited

Details


Велат ако го пресечеш патот од Белград до Битола на пола ќе се погоди некаде испод Врање. 

Такашто уопште појма неаме зашто баш во Скопје овие двајца млади луѓе одлучија дека им е пола пат да пуштаат музика... И тоа баш у Винил...

Неаме појма и како ќе го искомбинираат нивниот ликвид и вокален драмендбејс зачаран со добри звуци со дип хард и малку потемниот звук кој го негува Tihoto ама наше е да им дадеме фора и да ги провериме.

Искрено не ни знаеме како се знаат меѓу себе... 

Последно што знаеме за нив е дека беа видени во Нови Сад на некој фестивал и од тогаш им се губи секоја трага... Дали споделениот фестивал беше капката која ја прелеа чашата да се случи најчудното, но сепак природно дуо (јебем ли га драм енд бејз е драм енд бејс колку може да е различно) останува да видиме.

Дали Gotzeh ќе донесе некоја фора од Белград типа шатровачка, дали Tihoto ќе го издржи притисокот на културолошки преодредената за сензација Битола, дали 5 часовен сет ќе биде доволен да се задоволат страстите, дали ќе врне у недела, дали ќе има народ бе на 13ти август???

Кујзнае...

Ние само знаеме дека ќе бидеме таму.

Се гледаме!