TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 9 at 00:00h - Nov 11 at 18:00h

Already started

GUESTS

419interested
107going
40invited

Details


Во организација на Европската асоцијација за изучување на дијабетес и Научното здружение на ендокринолози и дијабетолози на Македонија, во периодот од 9ти до 11ти ноември, 2017-та година во Хотел Мериот во Скопје, ќе се оддржи постдипломски курс за дијабетес на тема „Дијабетесот и неговите компликации“. 
------------------------------------------------------------------------------------------
The European Association for the Study of Diabetes (EASD) and the Macedonian Association for endocrinologists and diabetologists are happy to announce that a postgraduate course on "Clinical Diabetes and its complications" will be held in Skopje - Hotel Marriott,  November, 09 - 11, 2017.