TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Oct 6 at 17:00h - Oct 8 at 14:00h

Already started

GUESTS

402interested
87going
32invited

Details


Вистински спектакл по повод 20 години Веро. Од 6 до 8 октомври во Веро центар, многу забава, хумор и натпревар во подготовка на храна со Лила Стојановска, Жаре Бербер, Тања Кочовска, Весна Петрушевска, Петар Младеновски и Ѓоко Танески. Бидете дел од големото кулинарско шоу во живо, во петок од 17 до 19 часот и сабота и недела од 12 до 14 часот.