TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Oct 8 at 17:00h - 20:00h

Already started

GUESTS

469interested
110going
2.1Kinvited

Details


Со огромна чест и задоволство, во соработка со професори од Економски, Правен, Филолошки и Филозофски факултет при Универзитетот Св. Кирил и Методиј – Скопје, македонскиот старт ап резервирај.мк,  Центарот за дизајн и иновации „Јавна Соба“- rabotno.mk  Ве повикува да се вклучите во нашата хуманитарна акција.

Имаме голем број на книги кои сакаме да ги споделиме со Вас. По тој повод, организираме настан во Центар за дизајн и иновации  „Јавна соба“ на 8 Октомври 2017 во 17 часот. Се што треба да направите е да дојдете на настанот, да ја одберете книгата која Ви се допаѓа и да донесете насмевка, книга, училишен прибор или спортска облека. Работите кои ќе ги донесете ќе бидат донирани во Домот за деца без родителска грижа „11 Октомври“ – Скопје. 

За добра забава ќе се погрижат добро познатите скопски бендови: Chill Play на кои исто така сакаме да им се заблагодаруваме за нивната несебична донација, Bona Dea и Blackout.

Најважното да не го заборавиме, љубовта кон книгата ќе ни донесе нови пријателства.

Се гледаме на настанот :)