TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

13interested
11going
56invited

Details


Почитувани пријатели и љубители на книгата!  Реставрацијата започна!!!Во склоп на четвртиот традиционален караван на книгата кој посетува 15тина градови ширум земјата, задоволство ми е да ве поканам на промоција на мојот најнов роман РЕСТАВРАТОР во мојот град. На самиот настан ќе имате можност да си ги набавите сите наслови по промотивна цена. Се радувам на нашата претстојна средба и ве очекувам, во сабота во 13ч во винскиот подрум во Премиер - центар!