TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

356interested
251going
164invited

Details


Виртуелна кружна трка Кичево 2017 со YUGO 1150 cc

Автомобил:
- YUGO 1150 cc ( FWD )

Менувач: 
- рачен

Дозволена Електроника:
- нема

Тренинг
- од 06.02.2017 до 18.02.2017
- неограничен број на возења

Трка ( ГРАТИС ) за ТОП 10
- 19.02.2017 во 20:00 часот
- 2 трки по 10 круга со реверс грид ( обратен редослен на старт во втората трка )
- Право на учество во трка ќе имаат 10-те најбрзи на тренинг.