TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Nov 7 at 21:00h - Nov 12 at 00:30h

Already started

GUESTS

37interested
18going
95invited

Details


Неделната агенда во 2.0 од вторник до сабота ќе изгледа вака:

ВТОРНИК - #TributeTuesday и Хајнекен 0,5 за стотче. Оваа недела се одлучивме за Robbie Williams vs Lenny Kravitz. Стандардно стартуваме после 21:00

СРЕДА - #BluesAndWhiskeyWednesday - Веќе ја знаете шемата во среда - за најдобриот блуз се задолжени Saso и Jimmie a.k.a. InThe Mood, а ние правиме кул цени за 8 вида на виски/бурбон после 21:00

ЧЕТВРТОК - #КириличенРокенрол е настан за пеење и шизење, а за тоа одговорни се Martin. Darko и Ljupco а.к.а. Audioskopje. Стартуваме после 21:00

ПЕТОК - Овој петок дружиме со Jack Daniel’s Tennessee Honey, ќе има шотови, дози и лонг дринк комбинации, а музичкиот дел веќе стандардно изгледа вака: Jordan и Aleksandar а.к.а. Валкан Експрес стратуваат од 17:00, а втора смена имаме R'n'R едукација со Gjore, Saso и Boombar а.к.а. Ring Road со старт после 21:30.

САБОТА - #BurgerHappyHours и попуст од 20% на сите бургери во периодот од 14:00 - 18:00, а вечерна дружба ви закажуваме со Marko Kuma и Владимир Чадиковски - Црни после 21:30

За инфо и резервации јавете се на 075478134 или пишете ни во инбокс.