TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Oct 7 at 17:00h - 00:00h

Already started

GUESTS

352interested
131going
26invited

Details


Hair Exhibition е настан кој ги обединува сите актуелни теми во Hair индустријата, трендови и практики за 2018 година, за фризери и стилисти во Македонија, а за првпат ќе се оддржи 2018-та година, во Метрополис Арена на Скопски Саем. На овој настан ќе имате можност да се поврзете, да споделите, да се инспирирате и да ги развиете своите фризерски техники, преку едукативниот дел, како и преку размена на искуства на изложбено-промотивните штандови на најголемите компании во фризерската индустрија во Македонија.

Hair Exhibition е business-to-business настан. 

Нaстанот е во организација на Podium Macedonia.