TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 16 at 20:00h - 00:45h

Already started

GUESTS

1.7Kinterested
434going
104invited

Details


Red Hot Chili Peppers World Tribute(Brasil) 

“Red Hot Chili Peppers World Tribute“ е бенд формиран во Бразил - São Paulo во 2003 година, и е првиот светски tribute на RHCP. Бендот работи 2 големи турнеи низ европа, едната во 2010 другата во 2013 година низ 38 градови и 11 држави. Оваа година се 3 пат на европска турнеја. Светскиот Tribute на RHCP во Бразил има одржано големи концерти во преку 200 градови, исто така работат големи турнеи и фестивали низ Аргентина и Парагвај. Фронтменот на бендот е близок пријател со вистинските RHCP, и е дел од нивната книга “Fandemonium“ објавена во 2014 година, а бендот е составен од членови 
кои се од 3 разлилчни држави,  препознатливи се по тоа што ја користат истата сетлиста, истите костими и инструменти, верувајќи дека тоа е единствениот начин да ја создадат истата атмосфера каква што е на концертите на светски познатите Red Hot Chili Peppers.

За прв пат Македонската публика на 16-ти Ноември во клубот Станица 26 во Скопје, ќе има можност да ја види Бразилската атракција “Red Hot Chili Peppers World Tribute“,
да го види бендот кој дефинитивно е најблиску до оргиналот од музички и костимографски аспект.
Влезните билети се пуштени во претпродажба, публиката може да ги набави преку продажната мрежа на MkTickets по цена од 300мкд. 

Online Tickets: 
http://mktickets.mk/en/nastan/rhcp-world-tribute-stanica-26/

Продажна мрежа Скопје:
Југотон ГТЦ 1 кат 
Т. А. Атлантик Турс - Скопје
Тобако 2 - Аеродором
Тобако 2 - Југодрво
Универзална Сала – Скопје

Продажна мрежа низ Македонија:
Cofee Lab - Штип
T.A. Бран - Прилеп
T.A. Мерион Травел - Куманово
T.A. Скала Травел Струмица
Вона Пет - Гостивар
Кафе Бар Концепт - Струмица
Т.А. Ана Турс - Битола
Т.А. Атлантик Турс - Кавадарци
Т.А. Глобус Травел - Охрид
ТА Атлантис
ТА Либеро Травел - Кочани
ТА Меридијан - Кичево
Тобако Монако - Тетово

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.

Информации и резервации
+389 70 340 499