TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, Oct 9 at 18:30h

Already started

GUESTS

719interested
195going
154invited

Details


Ве покануваме на бесплатно предавање на кое ќе имате единствена можност да се запознаете со програмата за личен развој по која ја препознаваме Катерина Ангеловска, тренер за личен развој, мотивациски говорник и автор на книгата 333 Афирмации. 

Истовремено ќе имате можност да слушнете повеќе за содржината на престојната работилница  "Биди најдобра верзија од себе" која ќе се одржи на 14-ти и 15-ти Октомври.

Личниот развој е нов универзален поредок на денешницата која ни овозможува да ја освестиме личната природа и нашите огромни потенцијали кои ги носиме во себе. Oваа програма го нуди токму тоа. Патување со многу возбуда, приказни, предизвикувачки вежби, техники и алатки, кои ќе ве одведат од таму каде што сте, таму каде што сакате да бидете.

Програмата е структуирана според методологијата на Jack Canfield (www.jackcanfield.com), Американски број 1 најдобрар коуч за успех. Фокусирана е на професионален и одржлив развој, и базирана на холистички модел на раст и развој (ум, имагинација, емоција, тело, интуиција, волја, свесност, спиритуална димензија).

Секој учесник на предавањето ќе добие 20% попуст за престојната работилница "Биди најдобра верзија од себе" (повеќе инфо за работилницата - http://bit.ly/2xuJLU3).

Постојаното учење и работата на себе е најдобриот начин да останеме вечно млади и да имаме здрав и креативен дух! 
Нека животот од вашите соништа стане реалност…

Ве чекаме на 9-ти Октомври со почеток од 18:30 до 20:00 часот во просториите на Public Room (Јавна соба) на ул.50-та Дивизија бр.22, Скопје.

Пријавете го вашето присуство на: 
info@katerinaangelovska.mk или на тел.број 070 23 54 27