TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Oct 8 at 19:00h - 23:00h

Already started

GUESTS

351interested
48going
396invited

Details


Не би било Светска недела на вселената, ако немаме филм под ѕвезди... а не би било movie night без пуканки и освежување :) 

Затоа оваа недела (8ми октомври), во дворот на МОФ ќе гледаме филм под отворено небо, во организација на World Space Week Macedonia. 

Влезот е бесплатен, но бидејќи местата се ограничени, потребно е да го резервирате своето место на линковите подолу.

Проекција 1 (19:00): http://bit.ly/Proekcija1
Проекција 2 (21:00): http://bit.ly/Proekcija2

See you all at movie night :D

П.С. Доколу вечерта има дожд, проекцијата ќе биде преместена на затворено.

За Младински образовен форум - МОФ / Youth Educational Forum -YEF

МОФ е младинска заедница која создава простор за дебата, слободно изразување и младинско организирање, охрабрува
активизам, ги штити и унапредува младиските права и политики.

Активностите на организацијата се реализираат преку четири програми:
1. Дебатна програма
2. Учиме право програма
3. Програма за истражување, анализа и креирање младински и образовни политики
4. Програма за младински активизам

МОФ е основана во 1999 година, а е активна на национално ниво, спроведувајќи ги своите програмски активности во 14
градови во Македонија преку МОФ центрите во: Скопје, Тетово, Кичево, Дебар, Струга, Битола, Велес, Куманово, Кратово,
Делчево, Штип, Струмица, Неготино и Гевгелија.