TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, March 21 at 10:00h - March 26 at 20:00h

Already started

GUESTS

398interested
162going
110invited

Details


Повелете посетете не на САЕМ ЗА МЕБЕЛ од 21 до 26 март Хала 2
НАГРАДНО ПАТУВАЊЕ, НОВА КОЛЕКЦИЈА, ИЗНЕНАДУВАЊА И ПОПУСТИ ДО 50%
И тоа е не е се: За прв пат ви ги нудиме и единствените, еднoставни и практични креветски основи I Dream Box!
MAGNIFLEX и I DREAM BOX совршена комбинација за Здрав Сон 
САЕМСКИТЕ ПОПУСТИ ЗАПОЧНУВААТ СЕГА  во Скопје (ул. „Илинденска“ спроти Фонтана Парк - 078 700 222), како и во Салонот во Тетово (т.ц. „REMALL“ - втор кат - 077 677 622)