TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, June 19 at 17:00h - 23:00h

Already started

GUESTS

272interested
126going
2.8Kinvited

Details


Можеби понеделник не е добар ден за афтерворк забава али затоа е идеален за еден афтерворк Љубовен базар.
Против топлото време ќе се бориме со грч ладен Карлсберг и коктели по симпатични цени и ќе уживаме во музичкиот избор на Јанконен.
Од останатите работи... во Љубов ќе ве пречекаат единаесетмината величенствени креативци, репетирани да ви ги презентираат најновите креации под мотото #SupportTheArtist.
- Vanja Shtrkova
- Nikulec Pop-up Store
- Bulberry
- Gligor Kuzmanovski
- 3 Пи - Позитив / 3pi Possitive www.3pi.mk
- Маја Стојковска (Mei Ro)
- Andrej Pavlov (Echo of the Eqinox)
- MORPHO
- УрбанЕра /UrbanEra/
-  Alma Idrizi Art
- Кожарска Индустрија Horvat.

Понеделник
17ч
Љубов.

Се гледаме. :)

п.с. Во последен момент, на базарот се приклучија и нашите пријатели од Breakfast Club Skopje кои ги прават највкусните сендвичи у граду и ќе се погрижат да не останете гладни. :)