TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 19:00h - 20:00h

Already started

GUESTS

51interested
25going
0invited

Details


Кои се најважните минерали и витамини кои и се потребни на мајката за здрав плод, како правилно да се комбинира храната за телото да ги искористи сите хранливи материи, зошто е важен правилен распоред на земање на суплементи во бременоста, како да го одржувате оптималното ниво на железо во крвта и да не се доведете во состојба на анемија, која е често присутна кај трудниците.

Д-р Александра Хаџи-Димова, диетолог од „Аџибадем Систина“ ќе ви ги посочи основните правила на исхрана и уште многу други корисни информации за здрава исхрана во бременоста.