TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 09:00h - Sept 16 at 21:00h

Already started

GUESTS

63interested
19going
176invited

Details


Голема летна распродажба во Sport Reality Тетово
Летото завршува, но летниот шопинг што туку започна. Голема летна распродажба само во Sport Reality Тетово. Дополнителен попуст до -30% на веќе намалените цени на летната колекција. 
Посетете нè и обновете ја Вашата гардероба со обувки и облека по неверојатно ниски цени од реномираните спортски брендови: Nike, adidas, Reebook, Converse, Lotto, Sergio Tacchini, Ellesse, и други. 
Неверојатно ниски цени на голем број производи. Понудата опфаќа машки патики започнувајќи со цени од 976 денари, машки маички од 413 денари, дуксери за девојчиња од 1.115 денари, долен дел тренерки за мажи од 701 денар... Можност за шопинг за целото семејство!
Ве очекуваме во Sport Reality Тетово – плоштад од 13. (среда) до 16. (сабота) септември за неверојатен шопинг!

Zbritje e madhe verore në SPORT REALITY TETOVË
Vera mbaron, por shopingu veror sapo fillon. Zbritje e madhe verore në SPORT REALITY TETOVË. Zbritje deri në -30% e koleksionit veror.
Na vizitoni dhe heskojeni garderobën tuaj me çmime të ulta të pabesueshme nga brendet e njohura sportive: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Lotto, Sergio Tachini, Ellesse the të tjera.
çmime shumë të ulta të veshjeve sportiive. Oferta përfshin atlete meshkujsh duke filluar nga 976 denar, maica për meshkuj nga 413 denar, dukseri për femra nga 1.115 denar, trenerka pjesa e poshtme për meshkuj nga 701 denra... Mundësi shopingu për gjithë familjen.
Ju mirepresim në SPORT REALITY TETO VË- QENDËR prej 13 (e mërkurë) deri 16 (shtunë) shtator të pabesueshëm.