TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Nov 15 at 21:00h - 00:00h

Already started

GUESTS

242interested
113going
721invited

Details


СРЕДА со RHCP во Club Industrial - PRICELESS! :)

„Red Hot Chili Peppers World Tribute“ е бразилски бенд формиран во São Paulo во 2003 година и е првиот светски tribute на RHCP. 

Во среда, на 15 ноември и Струмица ќе стане дел од третата европска турнеја на светскиот трибјут - единствениот слободен датум за гостување на нескротливите RED HOT! 

Препознатливи се по тоа што ја користат истата сетлиста, истите костими и инструменти, верувајќи дека тоа е единствениот начин да ја создадат истата атмосфера каква што е на концертите на светски познатите Red Hot Chili Peppers.

Влезници по цена од 150 денари во продажба од среда (8 ноември) во EVENTUM & CLUB INDUSTRIAL.