TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 23:58h - 03:58h

Already started

GUESTS

16interested
17going
367invited

Details


● ПРОВЕРЕНО, НАЈДОБРО, ТРАДИЦИОНАЛНО КАРАОКЕ ШОУ СО Nenad И Dj Bobi !

Секоја среда бидете дел од најдобрите летни случувања во 
Summer club Central Park

Дојдете насмеани, весели и среќни и сите заедно да пееме во еден глас

● Резервации и Информации:
075 339-588 / 077 521 187